Eten

Tijdens het borrelen serveert ’t Vonderke heerlijke Pubfood gerechten.

De keuken is iedere dag geopend van 17.00 tot 21.00 uur.

Nu ook thuis genieten van onze gerechten?  Dit kan via
Voorgerechten:
Stokbrood, 3,5
met huisgemaakte kruidenboter
Gemarineerde champignons, 6
met sojasaus en sesamzaadjes
Gamba’s Ajillio, 7,5
licht pikant

Oma’s gehaktballetjes, 7
in de bruine jus met stokbrood

Krokante kippenkluifjes, 5,5
met chilisaus

Reepjes pitabrood met drie tapenades, 5,5
Feta, tomaat en Tzatziki

Kaasfondue, 8
met brood

Dagsoep, 4

Hoofdgerechten:

malse Biefstuk (200 gr.), 16,5
met kruidenboter, friet en salade

Spies van varkenshaas( 200 gr,), 15
met satésaus, friet en salade

Beef and Beer Pie, 14,5
heerlijk mals rundvlees gestoofd in bier onder een dakje van
aardappelpuree en bladerdeeg met friet en salade

Vispannetje, 13,5
verschillende soorten vis, uit de oven, in witte wijn saus, friet en salade

Fish and Chips, 15
Een hele ruime portie gefrituurde visfilet met ravigotesaus, friet en salade

Parelcouscous met groenten, 14,5
amandelen, geroosterde kikkererwten, dadels en feta (vega)

Gefrituurde camembert, 12,5
met twee sausjes, friet en salade , voor wie echt honger heeft (vega)

Chicken in a basked, 14,5
malse kippenpootjes met friet en salade

Dagelijkse kost, 10
iedere keer een wisselende maaltijd