Eten

Tijdens het borrelen serveert ’t Vonderke een heerlijke weekmenu.

De keuken is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur.

Iedere week serveren wij een drie-gangen menu voor een vaste prijs. Er is keuze uit twee voorgerechten waarvan altijd één vegetarisch. Bij het hoofdgerecht is er een keuze tussen vlees, vis of vegetarisch.
Daarnaast bieden we een “classic” aan. Een gerecht wat zijn kwaliteit al heeft bewezen. De “classic” blijft meerdere weken te bestellen.
Hebt u speciale wensen? Laat het ons gerust weten dan houden wij daar rekening mee.

Het drie gangenmenu van 9 t/m 13 april € 19,50

romige kervelsoep
of
Carpaccio van rosbief

*****

Kalfsoester
of
vispannetje
of
Quiche met spinazie, noten en kaas

met salade en frietjes

*****

toetje

 

Classic

Biefstuk met friet en sla
€ 15,00