Specials

Naast de weldaad van een huisgemaakt menu met een goed glas wijn of bier, kun je in ’t Vonderke ook een muzikale of sportieve activiteit bezoeken. Iedere zondagochtend hebben we een loopgroep in huis en eenmaal in de maand kun je op zondagmiddag bij ons terecht voor een live-optreden. Vrijdagmiddag ben je welkom op onze vaste borrelmiddag . Wij verzorgen ook tapasavonden, mits je die van tevoren aanvraagt.

 

 

Sporten

Elke zondag morgen om 10.30 uur de hardloopclub. Onder professionele begeleiding van onze trainster wordt een intervaltraining voor alle niveau’s gegeven voor mensen uit de buurt. Zowel voor beginners als gevorderden kunnen aansluiting vinden. Deelname is gratis. Info aan de bar.

 

Voetbal

Aangezien we zijn gelegen onder de rook van het PSV stadion zenden we alle thuiswedstrijden live uit op groot scherm. Zie Agenda voor de volgende wedstrijd.

 

 

 

(Bedrijfs)borrels en feestjes

’t Vonderke leent zich bij uitstek,in de  middag, voor een (bedrijfs)borrel of feestje tot 100 personen. Er zijn veel mogelijkheden en we zullen altijd proberen tegemoet te komen aan uw wensen.